dilluns, 3 de desembre del 2012

Taller de figures del pessebre i sortida a la natura

És desembre, ha començat l'advent... i toca fer el pessebre. Com ja va sent habitual, a l'AMPA Dominiques ens agrada fer el pessebre entre tots, i anar a deixar-lo en plena natura. Així doncs, el passat 21 de novembre vam organitzar un taller creatiu per elaborar les nostres figures de fang. Un bon nombre de pares, mares, nens i nenes, i també alguna àvia, ens vam reunir al menjador de l'escola per transformar aquelles barres de fang en figures de tot tipus: pastors, Josep i Maria i el nen Jesús, llitets per al nadó, cistelletes de fruites, caragols i bens, àngels, estrelles, ponts, bous i mules, Reis, arbres, tions... 


Les vam deixar assecar, i el diumenge 2 de desembre vam anar a muntar el pessebre. Enguany, hem batut un rècord: unes 70 persones, entre petits i grans, hem desafiat la son, el fred, el vent... i hem compartit un dia fantàstic amb d'altres famílies de l'escola, amb l'objectiu de muntar el nostre pessebre.
Amb les figures carregades als cotxes, ens vam dirigir fins a la platja del Torn, a l'Hospitalet de l'Infant, en un entorn privilegiat on les muntanyes arriben a tocar la platja. L'esmorzar, obsequi de l'AMPA, va servir per agafar forces. 

I cadascú amb les seves figuretes, vam pujar fins al cim del Torn, seguint un caminet entre les roques. L'esforç va tenir la seva recompensa: unes vistes meravelloses de la platja. 


Vam deixar el nostre pessebre ben arrecerat del vent, i vam tornar fins al punt d'inici. Des d'allí vam baixar a la platja del Torn, on vam dinar. Llàstima que feia molt de vent, i no vam poder quedar-nos-hi gaire estona.

Gràcies a tots, famílies, mestres i professors, grans i petits, per participar en el taller i en la sortida! Ens ho vam passar molt bé plegats!