dimecres, 19 d’octubre del 2011

ASSEMBLEA D'INICI DE CURS DE L'AMPA


El dimecres 19 d'octubre la Junta de l'AMPA va presentar el seu projecte d'activitats en l'assemblea d'inici de  curs. La presidenta de l’AMPA, Paula López-Hervás, va començar agraint la presència dels pares i mares assistents a l’acte, cosa que és fonamental per al bon funcionament de l’associació. Es va fer un repàs de les activitats extraescolars que han començat a principis d’octubre, i es va informar de les propostes per a aquest nou curs: activitats per a pares, mares i mestres (dansa bollywood i futbol), espais creatius, sortides en família, festes i celebracions, funcionament del despatx... A continuació, el tresorer va presentar el pressupost per a aquest curs, enguany marcat per l’absència de subvencions per part de la Generalitat.

Tal com va explicar la presidenta, un dels projectes més importants per al curs és el taller d’expressió corporal “Amb el cos”, que es durà a terme amb tots els alumnes de la llar d’infants, educació infantil i cicle inicial i mitjà de primària. Consistirà en un taller mensual per a cada grup-classe on una monitora especialitzada ensenyarà als alumnes tècniques de relaxació, concentració i treball de les emocions a partir d’exercicis pràctics amb el cos. Aquestes sessions ja es van iniciar el curs passat durant la setmana cultural, i com que van tenir molta acceptació des de l’AMPA es va proposar a l’escola la realització del projecte que us hem explicat.



Per acabar, la presidenta va recordar als assistents que les reunions de treball de l’AMPA estan obertes a tots els socis, i va animar a tothom a participar-hi i col·laborar en les diferents activitats.